samo za člane dms

Marketinška inovativnost za uspešno 2021

Priprave na eksplozijo navdušenja po končani epidemiji
Če ste že član/ica DMS, se za ogled prijavite v desnem zgornjem kotu in poiščite tečaj med mojimi vsebinami.
Format

Mesečno srečanje

Tema

Inovativnost

Predavatelji

Zenel Batagelj
Matej Golob
Peter Vidmar
Maja Michieli

Trajanje

90 minut

Ste pripravljeni na "V-day"?

Pogovor o trendih v letu 2021, ko je bilo negativno pozitivno.

Peter Vidmar

Največje posledice so občutile tiste znamke, ki so se zaprle vase in ukvarjale same s sabo, pri tem pa pozabile na uporabnika. Svet po koroni bo drugačen.

Zenel Batagelj

Ljudje smo v tem obdobju še posebej dovzetni za to, da delamo tisto, kar je prav in kar ima družbeni doprinos.

Maja Michieli

Še vedno velja osnovno vodilo - najprej moramo ugotoviti, kaj se dogaja z našim uporabnikom, kako rešiti njegove izzive in tenzije in kako ga čim bolj preprosto nagovoriti.

Matej Golob

Najprej moramo ugotoviti, komu sploh naš produkt ali storitev rešuje izziv, kdo je tvoj uporabnik. Potem je na vrsti komunikacija.

Sogovorniki

Peter Vidmar

SOUSTANOVITELJ Direktor, AGENCIJA 101
Peter Vidmar, po izobrazbi univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike, je soustanovitelj in direktor Agencije 101. Svetuje priznanim domačim in mednarodnim naročnikom na področjih strateških usmeritev in integriranih marketinških komunikacij. V 11 letih obstoja agencije se je Peter podpisal pod številne projekte, tako na področju produktih kot tudi storitvenih dejavnosti v regiji.

Zenel Batagelj

PARTNER, VALICON
Zenel Batagelj se primarno ukvarja z razvojem novih produktov ter svetovanjem ključnim naročnikom. Poglobljeno pa se posveča tudi arhitekturi, pozicioniranju in oblikovanju portfeljev znamk ter svetovanju na področju znamčenja. V mozaik svojega bogatega marketinškega znanja nenehno dodaja nove kamenčke, ki jih pridno nabira tudi v ICO svetu.

Maja Michieli

Strateginja, Publicis Groupe Slovenija
Maja Michieli je komunikacijska strateginja, ki verjame, da je za dobre stvari potrebna ekipa s pravo energijo, zanosom in željo po pozitivnih spremembah. Prepričana je, da je interdisciplinarnost ključna za uspeh. In, da bolj kot tekmovanje, šteje sodelovanje.

Matej Golob

Co-founder in managing partner, COrpoHub
Matej Golob že vrsto let različnim ekipam v velikih organizacijah pomaga delati bolj učinkovito - na podlagi uvajanja agilne kulture, miselnosti in načina dela. Na svojih delavnicah uporablja metode Scrum, Agile Leadership, Lean Innovation, Design Thinking, and Design Sprints ...