samo za člane dms

Olimpijski duh je timsko delo

Največji športni dogodek skozi oči športnika, sponzorja in  Olimpijskega komiteja
Če ste že član/ica DMS, se za ogled prijavite v desnem zgornjem kotu in poiščite tečaj med mojimi vsebinami.
Format

Športno središče

Tema

Športni marketing

Gostja

Maja Treven,
SKB

Gost

Matic Švab,
OKS

Gost

Tine Urnaut

Trajanje

60 minut

Pogovor razkriva ...

Analiza kaže, da imamo eno najuspešnejših športnih generacij.

Priprave na Olimpijske igre

Včasih stalna strategija, je bila v času korone deležna tedenskih sprememb.

Se obeta več sredstev za šport?

Osem ukrepov za pomoč športu.

Komunikacijski načrt v času OI

Če nas je prejšnje leto česa naučilo, nas je naučilo fleksibilnosti.

Okolje OI postaja vse bolj digitalno

Športniki so postali izjemno pomemben medij.

Sogovorniki

Maja Treven
Direktorica marketinga, SKB banka d.d.
Po končanem študiju na Ekonomski fakulteti v Ljubljani je od svojih delovnih začetkov zvesta SKB banki, kjer je najprej pokrivala različna področja od poslovne analize do projektnega vodenja, kasneje prešla na poslovno stran in delovala v različnih sektorjih marketinga - od produktnega vodenja, segmentnega vodenja, poslovne inteligence. Zadnjih sedem let pa je odgovorna za celotno poslovno področje marketinga, katerega glavna naloga je oblikovanje poslovne politike, strategije ter komercialni razvoj SKB banke. S svojo ekipo je vodi glavne projekte digitalizacije banke, izboljšave ponudbe ter uporabniške izkušnje kot tudi pozicioniranja blagovne znamke SKB.
Matic Švab
Poslovni direktor in namestnik generalnega sekretarja, Olimpijski komite Slovenije
Matic Švab zadnjih šest let kot poslovni direktor in namestnik generalnega sekretarja skrbi za poslovanje Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez. Njegove glavne naloge so skrb za sponzorstva olimpijske reprezentance Slovenije, priprava večjih projektov, kot je Slovenska hiša na olimpijskih igrah in vodenje finančnega poslovanja krovne slovenske športne organizacije. Svoje znanje pridobljeno na Ekonomski fakulteti v Ljubljani je nadgrajeval z dodatnim študijem Športnega managementa na programu Mednarodnega olimpijskega komiteja v Lozani in magistrskim študijem Managementa v športu na Ekonomski fakulteti. Je tudi direktor hčerinske družbe OKS-ZŠZ, podjetja OKS-Olimp d.o.o. in član marketinške komisije Evropskih olimpijskih komitejev.
Tine Urnaut
Kapetan slovenske odbojkarske rezprezentance
Slovenski odbojkar Tine Urnaut je dolgoletni kapetan slovenske odbojkarske reprezentance in član ruskega velikana Zenita iz St. Peterburga. S slovensko reprezentanco je leta 2015 osvojil zlato odličje v evropski ligi in tri srebrne medalje na evropskih prvenstvih. Leta 2020 je slovenske odbojkarje predsednik Republike Slovenije Borut Pahor odlikoval z redom za zasluge.