samo za člane dms

SEO – veliko več kot zgolj optimizacija spletnih strani

V poplavi konkurenčnih strani na spletu in vedno bolj zahtevnih uporabnikih je optimizacija spletne strani (SEO) ključnega pomena. SEO je že prerastel okvirje preprostega rangiranja na Googlu, svetovalci morajo zdaj poleg tehničnega znanja obvladati tudi analize celotne družbe in psihologije človeka. Spletno stran je potrebno preurediti tako, da bo hitra, uporabnikom prijazna, vsebinska in z dovolj koristnimi informacijami. Tjaša Perhavec (Red Orbit) se je v izobraževanju posvetila optimizaciji spletne strani in z nami delila nekaj konkretnih predlogov. 
Če ste že član/ica DMS, se za ogled prijavite v desnem zgornjem kotu in poiščite tečaj med mojimi vsebinami.
Format

DMS Taktik

Tema

Digitalni marketing

Sogovorniki

Tjaša Perhavec

Trajanje

62 minut

Skozi pogovor boste spoznali ...

Na prvo stran Googla ne bomo prišli po naključju.

Analiza podatkov je pri SEO ključna.
Kako stran tehnično in vsebinsko optimizirati.
Zagotovite uporabnikom informacije tudi brez klika na vašo stran.

Tjaša Perhavec

O PREDAVATELJU
Tjaša Perhavec je specialistka za vsebinski marketing in SEO z večletnimi izkušnjami. Ona je tista, ki poskrbi, da s spletno stranjo niste zadovoljni samo vi, ampak tudi Google, ki tako pripelje uporabnike do vas. Vse pridobljeno znanje uspešno predaja naprej kot uspešna predavateljica na številnih delavnicah in konferencah.

Že leta je pomemben del agencije Red Orbit, ki je edini certificirani Googlov partner v Sloveniji. Red Orbit je digitalna svetovalna agencija, ki ponuja vrhunsko digitalno strokovno znanje ter odlično in k rezultatom usmerjeno izvedbo ter neskončno radovednost, da bi vedeli, znali in dosegli več.