SAMO ZA ČLANE DMS

Sodelovanje med Planico in Zavarovalnico Triglav je šolski primer športnega marketinga

Če ste že član/ica DMS, se za ogled prijavite v desnem zgornjem kotu in poiščite tečaj med mojimi vsebinami.
Format

Športno središče

Tema

Športni marketing

Gosta

Tjaša Kolenc Filipčič
Tomaž Šušteršič

Trajanje

55 minut

Izvedeli boste...

Planica se podaja v kripotsvet

Planica se bo kot prva med zimsko-športnimi središči podala v kriptosvet. Več o projektu bo znanega marca.


Zavarovalnica Triglav išče inovativne vsebine

Triglav je leta 2015 navijačem ponudil preizkus v virtualnih skokih, leta 2017 aplikacijo za napovedovanje rekordov v poletih, leta 2020 pa virtualno navijaško tribuno.

V dobrem letu trije veliki dogodki

Poleg zaključka svetovnega pokala v smučarskih skokih konec marca 2022 bo Planica pozimi leta 2023 gostila svetovno prvenstvo v nordijskih disciplinah, konec marca 2023 pa še tekme v poletih v okviru svetovnega pokala.  

Otroci Triglava v Planici

V okviru projekta Otroci Triglava v Planici so od leta 1979 ogled skokov oziroma poletov v Planici omogočili že več kot 120.000 otrokom.

Tjaša Kolenc Filipčič

Direktorica službe za marketing, Zavarovalnica Triglav
O PREDAVATELJICI
Tjaša Kolenc Filipčič je direktorica službe za trženjsko komuniciranje v Zavarovalnici Triglav in direktorica Zavoda Vse bo v redu, zavoda za družbeno odgovorne aktivnosti Zavarovalnice Triglav. Magistra ekonomske znanosti je članica sveta zavoda IAB Slovenija, upravnega odbora sekcije mladih managerjev Združenja Manager ter upravnega odbora oglaševalcev pri Oglaševalski zbornici Slovenije.Že leta je Tjaša vključena v programe mentorstva mlajšim perspektivnim posameznikom, ki šele vstopajo v poslovni svet. Njena strast so tudi potovanja, kuhanje in hoja v hribe.

Tomaž Šušteršič

Generalni sekretar organizacijskega komiteja Planica
O PREDAVATELJU
Tomaž Šušteršič je večino svoje poklicne kariere posvetil športu. Leta 2000 se je pridružil Organizacijskemu odboru Pokljuka za pripravo in organizacijo svetovnega prvenstva IBU v biatlonu Pokljuka 2001, kjer je deloval dve desetletji. Med letoma 2010 in 2020 tudi kot generalni sekretar svetovnih pokalov v biatlonu in na Smučarski zvezi Slovenije kot direktor biatlonskih reprezentanc v letih 2014 in 2015.Od leta 2020 pa vodi organizacijski odbor Planica. Njegov prvi izziv je bil organizirati svetovno prvenstvo FIS v smučarskih poletih sredi pandemije Covid-19. Po zahtevnem, a uspešnem zaključku mednarodnih tekmovanj v smučarskih skokih v zimski sezoni 2020/21 je večino svoje energije usmeril v FIS svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju Planica 2023 in spremljajoče dogodke.