samo za člane dms - PRO in neomejeni

Ustvarjanje novih navad

Trajne navade povečajo našo učinkovitost, učinki naših vsakodnevnih opravil pa se nalagajo in krepijo. Navade oblikujejo tudi našo identiteto, ob vsem tem pa prihranimo energijo. O navadah visoko učinkovitih timov sta na DMS-jevem Treningu strateških veščin govorila Katarina Veselko in Erik Babič (e2grow). 
Če ste že član/ica DMS, se za ogled prijavite v desnem zgornjem kotu in poiščite tečaj med mojimi vsebinami.
Format

Zapis

Tema

Kompetence

Avtorji

Katarina Veselko, Erik Babič

Dolžina

3 strani

V zapisu si lahko preberete ...

Nova rutina naj na začetku traja največ dve minuti.
Kateri so gradniki visoko učinkovitih timov.
5 navad visoko učinkovitih timov.
Kako premagati ovire pri oblikovanju novih navad.

Katarina Veselko

Katarina Veselko je Chief Impact Officer na e2grow – vodilni svetovni platformi za kulturo rasti v organizacijah. Usmerja delo mednarodne skupine 140 coachev, ki v organizacije prinašajo resnične spremembe vedenja in navad. Ustvarja in vodi programe, ki transformirajo time in njihove vodje, da presežejo povprečje in dosegajo vrhunske rezultate, obenem pa krepijo zdravo kulturo. Preprosto – ljudje raje hodijo v službo, živijo bolje in prispevajo več.

Je psihologinja, nosilka licenc za izvajanje krepitve poguma Dare to Lead, Daring Way in Rising Strong (dr. Brené Brown), nosilka mednarodnih certifikatov NLP (nevrolingvistično programiranje) Praktik in Mojster Praktik in ICF (International Coaching Federation) certifikata NLP Coach, transakcijska analitičarka svetovalka, ter certifikata za integrativno uporabo psihodrame in transakcijske analize.

Erik Babič

Erik Babič je Impact Creator na e2grow, vodilni svetovni platformi za kulturo rasti v organizacijah, in soustanovitelj Zavoda Empatiko, kjer dela z otroci, študenti in odraslimi. 

Zelo rad dela z ljudmi in za ljudi. Veliko strast ima do odkrivanja človeške psihe, znanje o tem pa uporablja v vsakdanjem življenju.