samo za člane dms

Vloga marketinga pri grajenju kulture podjetja

Ključni element kulture podjetja je zaupanje
Če ste že član/ica DMS, se za ogled prijavite v desnem zgornjem kotu in poiščite tečaj med mojimi vsebinami.
Format

Mesečno srečanje

Tema

Strategije

Sogovorniki

Matjaž Butara
Aleksandra Kregar Brus
Andraž Štalec

Trajanje

90 minut

Skozi pogovor boste spoznali ...

Obljuba zaposlenemu mora biti ravno tako jasna in zavezujoča, kot je obljuba kupcu.

Aleksandra Kregar Brus (Habitus)

Kultura podjetja in znamka delodajalca sta neposredno povezani in izhajata ena iz druge

Matjaž Butara (Big Bang)

S sodelovanjem marketinga in HR-ja združimo kratkoročni in dolgoročni pogled ter ugotovimo, kaj potrebujemo, da bomo jutri boljši

Andraž Štalec (Red Orbit)

Vrednote, ki jih živimo skozi kulturo, izhajajo iz strategije oziroma vprašanja, v katero smer se premikamo

Sogovorniki

Aleksandra Kregar
Habitus
Aleksandra Kregar kot svetovalka deluje na področjih razvoja strategij podjetja in strateških marketinških odločitev, v zadnjem času pa je njen velik fokus na postavitvi in usklajevanju kulture in strategije podjetja. Podjetja namreč prepoznavajo, da za dobro implementacijo strategije potrebujejo 'pravo' kulturo, ki pa mora biti v harmoničnem odnosu s strategijo.
Matjaž Butara
Big Bang
Matjaž Butara je po skoraj 10 letih dela v vodilnih oglaševalskih agencijah (Grey, iProm, Pristop), kjer je sodeloval z največjimi globalnimi in lokalnimi naročniki, v začetku leta 2018 prestopil na naročniško stran kot direktor marketinga v zavarovalnici Adriatic Slovenica. Poleti 2019 je sprejel velik izziv kot direktor marketinga pri največjem trgovcu z zabavno elektroniko v Sloveniji, Big Bang. Od julija 2020 v podjetju skrbi za področje upravljanja talentov.
Andraž Štalec
Red Orbit
Andraž Štalec je direktor in soustanovitelj podjetja Red Orbit, certificiran Google trener, na področju digitalnega marketinga aktiven že od leta 2001. Je redni govornik na različnih domačih in tujih dogodkih (SOF, SEMPL, SMK, Google CEE Varšava, Google Engage Beograd, Fanfara, SKIM, seminarji Akademije Finance in Gospodarske zbornice Slovenije), svetovalec številnim znanim slovenskim in tujim podjetjem, med katerimi so Big Bang, Vzajemna, Abanka, Gorenje, Mobitel, Danone, Unilever, DrogaKolinska, Gorenjska banka in druga.